Scholing

Scholing/ webinars/ training

Door Klinisch te redeneren in het verpleegkundig proces leren verpleegkundigen te diagnosticeren en op verantwoorde wijze de uitkomsten van zorg vast te leggen door de juiste interventies toe te passen.

Zij maken daarbij gebruik van een eenduidige taal en ordening van verpleegkundige kennis (classificatie). Dit redeneerproces wordt verpleegkundigen zodanig aangeleerd dat zij verantwoord tegemoet komen aan de zorgbehoeften van cliënten/ patiënten en tevens de juiste zorguitkomsten en interventies bewerkstelligen. Met het toepassen van klinisch redeneren en classificeren leggen verpleegkundigen tevens hun bevindingen vast in een digitaal zorgplan. Daarmee is de zorg niet alleen inzichtelijk voor de client/ patiënt, maar ook voor de directe collega’s en andere disciplines.
Dit vergemakkelijkt ook de overdracht naar andere zorgorganisaties.

De Stichting verzorgt scholingen/ cursussen op het gebied van Klinisch Redeneren met verpleegkundige classificaties als Nanda-I- NIC-NOC en/ of OMAHA.

Dit betreft zowel maatwerk als standaard scholingen, zowel in de eigen organisatie als op een centrale locatie, zowel voor groepen als individueel. Maatwerk binnen de eigen organisatie en het organiseren van landelijke cursussen regelt de coördinator scholingen binnen de Stichting: Yolande van den Brink.
Alle docenten binnen de Stichting zijn hbo bevoegd om les te geven.

Doelgroepen: Wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen in de thuiszorg, in ziekenhuizen of zorginstellingen, verpleegkundig specialisten, docenten verpleegkunde, managers zorg.

Tevens organiseert de stichting WEBINARS voor geïnteresseerden en is een cursus E-learning in voorbereiding.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier  of email Info@stichtingvdir.nl
Wilt u mondelinge toelichting op uw vraag, geef dat a.u.b. in het bericht aan en laat uw telefoonnummer achter. De coördinator scholingen neemt dan z.s.m. contact met u op.