Expertise, implementatiebegeleiding en onderzoek

De stichting bestaat uit experts op het gebied verpleegkundige diagnostiek en het implementeren van standaardterminologie. Naast toelichting op de inhoud van de NANDA-NOC-NIC database kunnen wij u begeleiden bij het implementeren van Klinisch redeneren en het werken met Verpleegkundige classificaties. Wij hebben ervaring bij het begeleiden van implementatie in verschillende zorginstellingen en zorgsettings. De stichting heeft daarnaast expertise en biedt ondersteuning in het uitvoeren van onderzoek binnen het verpleegkundig proces en verpleegkudige registraties.

Heeft u hier vragen over of overweegt u om gestructureerd te gaan werken met verpleegkundige classificaties? Neem dan contact met ons op via Info@stichtingvdir.nl